torsdag 24 september 2009

Kaos Classic - en riktig skatt

Jag hörde en vandringssägen om kaos-mönstret:
Det var en gång en man som hade fått en skattkarta. Han letade efter skatten i hela sitt liv, han letade överallt utan att finna dyrgripen. Vid sin dödsbädd överlämnade han skattkartan till sin son och sa att om du hittar skatten så blir du rik. Sonen var Salvador Tous. Han funderade ett tag på vad det var han hade fått, han vände och vred på skattkartan. Slutligen började han tillverka väskor med mönstret av den handritade skattkartan.

Det här är vad som finns kvar av Kaos Classic. Ett par skärp finns också samt en och annan plånbok. Jag har tagit alla väskorna till Stureplan så ni vet var ni kan hitta dem.
Bakerst den klassiska K-12, shoppingkassen 2.115:-, framför den en dokumentportfölj för 1.315:- den rymmer en liten minidator om man vill, och den finns även i den ljusa färgställningen.
Sen kommer en liten bagett-väska för 1.910:-. Framför den ljusa väskan finns en dokumenthållare som är mindre än portföljen, den kostar 1.058:-.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för inslaget!
De är så snygga. Jag hade hoppats att de hade brun botten.
Den stora shoppingkassen är otroligt populär i Spanien, i alla åldrar.
Och jag har upptäckt att den lilla kassen är ju faktiskt också en perfekt storlek, för mobilen, plånboken, sminkväskan och pocketbok. Och ändå lite plats kvar.
Tack för skärptipset.
Hälsningar
Anne