onsdag 30 september 2009

TOUS nya nalle Bubble bear

Det här är en NYHET! En ny nalle föds. Det är TOUS hyllning till nallen och jag hoppas att du kommer att tycka lika mycket om den här nya, omgjorda nallen som jag gör. Den ersätter inte den gamla utan den här kommer att leva sida vid sida med den vanliga original-nallen.
Till jul lanseras den nya Bubble bear. Men du kan få vara först med den. Från nu tar vi emot beställningar från er, våra trogna kunder. De första nallarna levereras inom två veckor. Vi får inte skylta med dom förrän i november. Men redan nu får vi visa dem till våra stamkunder - till dig!
Efter en lång kreativ process för att studera proportioner, material och ytskikt, föddes den bubblande versionen av nallen. TOUS "Bubble Bear" finns i sterling silver, 18kt gult guld, färgade ädelstenar och diamanter. Med dom variationerna passar Bubble bear till såväl den mest klassiska stilen som till dagens trender.




Under flera månader har TOUS designavdelningen, under ledning av Rosa Oriol Tous, helt ägnat sin tid åt den nya utformningen och omgörningen av vår älskade nalle.

Inga kommentarer: