lördag 12 februari 2011

LCHF diet

Tänkte bara visa en före och efter bild. Det är 17 kg som skiljer.
Det är OK att säga grattis, för jag saknar dom inte.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Starkt jobbat! 17kg är vad jag hoppas på i viktnedgång nästa år! 4 kg so far....
/Susanne

Unknown sa...

Bra jobbat Susanne. Vad använder du för metod?
Jag har tappat 3kg/månad. Det låter inte så mycket (om man tittar på Biggest looser där dom tappar 4kg/vecka)men jag tycker att det är ett bra tempo. Jag lider inte och försakar inget. Fast första tiden var lite jobbig.
Kicki

Singelmamman sa...

Grattis! Och jag var förbi butiken förra tisdagen, men jag var för tidig, ni hade inte öppnat ännu. Kommer in en annan dag och hälsar på.

Anonym sa...

Kör en kombinaton av viktväktarna och Alli. Tror att det är bättre med din typ av viktnedgång än biggest looser, kroppen mår inte bra av att gå ner i vikt så snabbt!
/Susanne

Unknown sa...

Singelmamman, ja men du måste komma och hälsa på. Läser din blogg varje dag :-)
Susanne, jag tror att det 'är en jättebra kombo. VV fungerar verkligen och Alli är jag så nyfiken på, fanns inte när jag gick på viktväktarna eviga tider sedan. Jag skulle vilja prova men jag fattar att det inte funkar med LCHF. Läste en artikel i tidningen Bon om en kille som reste på en Gourme-resa till Frankrike, åt sig igenom hela resan och tog Alli. Han bodde på toa en stund efter varje måltid men mådde förövrigt bra - och gick ner 3,5kg. Skitbra, skulle man kunna säga.

Anonym sa...

Haha, skitbra va ordet! Om man inte äter så mycket fett så mår man faktiskt inte konstigt i magen alls med Alli!
/Susanne

Sus sa...

Oj! Bra jobbat! Och med den viktnedgången kommer du att kunna hålla den också.

Unknown sa...

Tack, Sus, jag vet att du inte gillar dieter, men se det som en kostomläggning. För det är det. Har fått bort sockerberoendet och stoppar inte i mig kolhydrater. För övrigt är jag alltid mätt.